tijdens de exploitatie

Horeca, concept ontwikkeling en implementatie

Gastvrijheid is, in onze ogen, altijd in ontwikkeling. De dynamiek van de ‘waan van de dag’ en de ontwikkeling op langere termijn zijn in de praktijk vaak een lastige combinatie. Jackaroo kan jou of de bedrijfsleiding ondersteunen om die onmisbare ontwikkeling(en) in de exploitatie scherp te houden.

Wat bieden wij?

-Interim management; gespecialiseerd in de ‘kickstart’ van een nieuw concept.

De eerste weken na de “opening” zijn vaak zeer enerverend. Het momentum van nieuwe energie moet gebruikt worden om de ziel in de locatie te krijgen, het team in te werken en kinderziektes uit de bedrijfsvoering te krijgen. Jackaroo voelt dat als geen ander aan en werkt met een ‘kickstart’ graag mee aan de basis voor een langer termijn succes.

-Sparringspartner voor directie; gespecialiseerd in het realiseren van ambities

Directie of bestuursleden die iets verder afstaan van het gastvrijheidsconcept, maar de importantie van de horecafunctie onderschrijven, helpen wij verder. Met onze ervaring, kennis van trends en cijfers geven wij op strategisch niveau inzichten en advies om ambities verder te realiseren.

Gastvrijheidsscan

Jackaroo biedt je een gastvrijheidsscan aan waarbij wij zorgvuldig kijken naar het bestaande concept, de locatie en de organisatie. Na een zorgvuldige analyse stellen wij een rapport op met concrete adviezen en inspiratievolle ideeën voor de indeling en interieurontwerp.

Opdrachtgevers hebben, gemiddeld een jaar na advies, de volgende voordelen behaald:

– 8% meer rendement op inkoop
– 5% hogere gemiddelde besteding
– 15% meer tevreden medewerkers
– 80% kiest voor het doorvoeren van nieuw elan in het concept