Over Jackaroo

Horeca, concept ontwikkeling en implementatie

Jackaroo gelooft in de kracht van gastvrijheid. Als verbindende functie, extra waarde voor de totaalbeleving en als verdienmodel.

Jackaroo is een collectief van ervaren organisatie adviseurs, jonge creatievelingen en ambachtsmensen. Met een niet allerdaagse mix van compententies werken wij aan de ontwikkeling, realisatie en implementatie van zielvolle gastvrijheidsconcepten voor plekken waar horeca ondersteunend is. Denk daarbij aan culturele instellingen, kantoren, hotels en zorginstellingen. Of het nu gaat om een geheel nieuwe plek of om aan een bestaande plek nieuw elan te geven, wij zorgen voor een optimale invulling van de horecafunctie.

Wij vinden dat het eigenaarsschap van een gastvrijheidsconcept bij de organisatie zelf moet liggen. Uiteraard kan je daarbij ontzorgt worden door partners en leveranciers, maar om de optimale afstemming op de totaalbeleving te waarborgen is 100% eigenaarsschap een must. Wij zorgen daarvoor.

Een “Jackaroo” is een jonge cowboy. Hardwerkend, enthousiast en niet afgestompt door gebaande paden. Van tijd tot tijd zeer uitgesproken en altijd loyaal.