Concept & ontwerp

Horeca, concept ontwikkeling en implementatie

We ontwikkelen horecaconcepten die niet alleen praktisch zijn. Of alleen mooi. Waarin esthetisch niet persé duur is. Soms zelfs besparend. Commercieel denken gaat prima samen met cultuur, als het doel maar scherp blijft. Jackaroo houdt dat in het vizier.

Het is voor ons de kunst om een concept te bedenken dat niet bedacht overkomt. Het moet vanaf de eerste dag na de opening zielvol aanvoelen. Echt en ontworpen voor een lange termijn succes.

Van de eerste ingeving tot de uitvoering denkt Jackaroo mee. We luisteren goed en zijn niet bang om kritisch te zijn. Een tweedaagse pop-up bar bij een festival is iets compleet anders dan een theaterrestaurant dat publiekstoegankelijk is. Het plan moet staan. Klopt het doel met de doelgroep? Past het budget bij de ambitie? Is de planning realistisch? Zorgt de programmering voor nieuwe bezoekers in de horeca of is het andersom? Moet de horeca winst leveren, is het puur extra service, of allebei?

Een heldere basis geeft ruimte voor onconventionele en creatieve benaderingen. Jackaroo heeft lef om verder te kijken en ziet uitzonderlijke kansen. Deze worden ontwikkeld vanuit de gebruikers en medewerkers met oog voor resultaat en praktische haalbaarheid. Uitzonderlijk en praktisch zijn een logische combinatie bij Jackaroo.

Voor wie?
Culturele instellingen – Horecabedrijven – Gemeenten – Projectinrichters – Architectenbureaus – Brouwerijen